MediaWatch

Facebook lancerer ny app og sender Snapchat ned på Wall Street

Facebook vil lancere en ny besked-app, der er konkurrent til Snapchat, og det får Snap-aktien til at falde på børsen.

Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix

Facebook har torsdag offentliggjort en ny app, der skal tage kampen op mod det sociale medie Snapchat.

Ifølge Reuters vil Facebook lancere en ny besked-app til billeddelingstjenesten Instagram under navnet Threads – og det vil være med billeder i fokus, som det også er tilfældet for Snapchat.

Nyheden er torsdag med til at sende Snap-aktien ned med 5,7 pct. til 13,98 dollar.

Holder aktiefaldet handelsdagen ud, vil det være sjette børsdag i træk med fald for aktien, hvilket ifølge Bloomberg News vil være det længste kursfald i mere end et år.

Mens Snap-aktien har en hård dag på Wall Street, er den omvendt positiv for Facebook, hvor aktien stiger 2,6 pct. til 179,22 dollar.

Facebook kan tvinges til at fjerne krænkende indhold globalt

"Jeg vil opfordre Vestager og andre, der er interesserede i at beskytte demokratiet, til at rykke hurtigere og bruge større sværd" 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs