MediaWatch

Facebook lancerer ny app og sender Snapchat ned på Wall Street

Facebook vil lancere en ny besked-app, der er konkurrent til Snapchat, og det får Snap-aktien til at falde på børsen.

Foto: Denis Charlet/AFP/Ritzau Scanpix

Facebook har torsdag offentliggjort en ny app, der skal tage kampen op mod det sociale medie Snapchat.

Ifølge Reuters vil Facebook lancere en ny besked-app til billeddelingstjenesten Instagram under navnet Threads – og det vil være med billeder i fokus, som det også er tilfældet for Snapchat.

Nyheden er torsdag med til at sende Snap-aktien ned med 5,7 pct. til 13,98 dollar.

Holder aktiefaldet handelsdagen ud, vil det være sjette børsdag i træk med fald for aktien, hvilket ifølge Bloomberg News vil være det længste kursfald i mere end et år.

Mens Snap-aktien har en hård dag på Wall Street, er den omvendt positiv for Facebook, hvor aktien stiger 2,6 pct. til 179,22 dollar.

Facebook kan tvinges til at fjerne krænkende indhold globalt

"Jeg vil opfordre Vestager og andre, der er interesserede i at beskytte demokratiet, til at rykke hurtigere og bruge større sværd" 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs