MediaWatch

Facebook forsvarer kryptovaluta: Centralbanker har intet at frygte

It-giganten Facebook forsikrer, at verdens centralbanker intet har at frygte, når det gælder det store kryptovalutaprojekt Libra, som Facebook er med til at udvikle.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Centralbanker verden over skal ikke frygte, at Facebooks planer om at indføre kryptovalutaen Libra vil føre til, at den digitale valuta kommer til at erstatte traditionelle valutaer som euro og dollar.

Det skriver finansmediet Bloomberg på baggrund af en række tweets fra topchefen i Libra, David Marcus, på det sociale medie Twitter. Ifølge mediet mener David Marcus ikke, at man kan sidestille Libra med valutaer som dollar og euro, da planen med Libra er, at dens kursdannelse skal baseres på en masse finansielle aktiver, heriblandt etablerede, centralbankunderstøttede valutaer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs