MediaWatch

Hver 10. virksomhed i spilbranchen har hejst et rødt flag i regnskabet

Spilbranchen er en milliardindustri i Danmark, men der er usikkerhed om den fremtidige drift i hver 10. selskab, der har 'going concern' i seneste regnskab. "Det er en omskiftelig og hit-drevet branche," lyder en forklaring fra organisation, der følger udviklingen i branchen nøje.

Spiludvikleren Reto Moto, der står bag spillet Heroes & Generals, er blandt selskaberne, som har going concern i seneste årsregnskab. | Foto: Reto Moto/PR

Den danske spilbranche omsætter årligt for knap 1 mia. kr., men bag det ti-cifrede tal gemmer sig en sektor, hvor hver 10. virksomhed er alvorligt udfordret rent økonomisk.

Således har 36 ud af 362 selskaber, der er registreret under branchekoden for computerspil i CVR-registret, en going concern-meddelelse i seneste regnskab. Det viser en søgning i databasen Lasso X.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs