MediaWatch

Mandag Morgen lukker nichemedie om digitalisering - Altinget tager over

Små to år efter lanceringen trækker Altinget og Mandag Morgen stikket på nichemediet MM Next. Samtidig opruster Altinget sin portal om digitalisering og teknologi.

Jakob Nielsen, chefredaktør for Altinget og Mandag Morgen. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Mandag Morgen opgiver knopskydningen MM Next, der gik i luften for knap to år siden. Det skriver Altinget, der i samme ombæring meddeler, mediehuset opruster sin dækning af den digitale omstiling på portalen Altinget Digital.

Altinget Digital udbygger dækningen med et nyt ugentligt nyhedsbrev om tendenser inden for tech, der vil udkomme som supplement til portalens tre eksisterende nyhedsbreve, der dækker den politiske debat om digital omstilling.

Udvidelsen sker i samarbejde med Mandag Morgen - det er redaktør for det nu lukkede MM Next, Peter Hesseldahl, der skal skrive det nye ugentlige nyhedsbrev. Samtidig vil Altingets artikler om tech og digital omstilling vil fremover udkomme til alle abonneneter på Mandag Morgen.

"De to medier tjener forskellige formål og skal fortsat eksistere side om side. Men vi arbejder hele tiden på at styrke samarbejdet mellem Altinget og Mandag Morgen," lyder det fra Jakob Nielsen, chefredaktør for Altinget og Mandag Morgen.

Ændringerne betyder også, Altinget har hyret en ny redaktør for den digitale portal i skikkelse af journalist Henrik Moltke, der gennem en årrække har boet i og arbejdet som freelance-journalist fra New York. Tidligere har han været journalist på Danmarks Radio.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs