MediaWatch

Google lukker københavnsk prestigeprojekt efter et år

Sidste år åbnede Google et læringshus på Nørrebro, men nu har Google forladt lokalerne og lukket læringshuset. Planen har hele tiden været tidsbegrænset, oplyser selskabet.

Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

I et forsøg på opruste det danske folk til den digitale udvikling, åbnede amerikanske Google sidste år "Det Digitale Læringshus" på Nørrebro i København. Men efter blot et år står lokalerne nu tomme, og en seddel på døren afslører, at læringshuset er lukket. Det skriver Computerworld.

"Nørrebro - tak for denne gang," står der ifølge Computerworld på sedlen, og Googles danske pressechef, Jesper Vangkilde, oplyser til mediet, at projektet har været tidsbegrænset fra starten af. Samtidig fortsætter det amerikanske selskab ifølge pressechefen med at ville opkvalificere danskerne. Det skal bare ikke længere foregå fra læringshuset på Nørrebro.

"Google har heller ikke uanede ressourcer, og det har naturligvis været rigtig dyrt at leje lokaler midt på Nørrebrogade i København. Vi har derfor besluttet, at vi vil bruge ressourcerne på at udbrede projektet i resten af landet," siger Jesper Vangkilde til Computerworld.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere