MediaWatch

DLG hyrer ny kommunikationschef

Ny kommunikationschef i DLG kommer fra en stilling i Arla og skal bl.a. understøtte den omstilling, der ligger i selskabets strategi.

Foto: PR/DLG

Mette Sehested, 33, bliver ny kommunikationschef i DLG. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. Mette Sehested kommer fra en stilling i Arla, hvor hun har været siden 2016, senest som redaktør i Corporate News.

Hun tiltræder 1. september i DLG, hvor hun afløser Kåre Ghisler Fuglsbjerg, der fortsætter som souschef i DLG's kommunikationsafdeling frem til sommeren 2020, fremgår det.

Mette Sehested er uddannet journalist fra DMJX og har tidligere været ansat i Danish Crowns kommunikationsafdeling. Erfaringen fra landbrugs- og fødevaresektoren vejer i valget af den nye kommunikationschef, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

"En vellykket kommunikation er afgørende for at DLG lykkes med den store omstilling, vi er i gang med i disse år. Mette Sehested kommer med en stærk faglig baggrund og solid erfaring fra landmandsejede virksomheder, hvilket giver hende de rette forudsætninger for at gøre en forskel for koncernen gennem kommunikationen," siger Kristian Hundebøll i meddelelsen.

Dansk Landbrugs Grovvareselskab er som led i en koncernstrategi frem mod 2021 i gang med at samle forretningen i et nyt domicil i Fredericia, der også skal bane vej for en omstilling af DLG's kultur og forretning.

"DLG er en spændende virksomhed, der er markedsleder i Danmark og er et af Europas førende landbrugsselskaber. Samtidig har DLG en klar strategi og spiller en vigtig rolle på fremtidens dagsordener, bl.a. indenfor bæredygtighed. Jeg ser frem til sammen med mit team at bidrage til at understøtte forretningen og organisationen gennem strategisk kommunikation - og ikke mindst at bruge min forståelse og erfaring til at kommunikere med DLG's ejere," siger Mette Sehested i meddelelsen.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere