MediaWatch

Vært forlader quizsatsning efter uenighed om kontrakt

Tvist om ansættelsesvilkår får efter godt seks måneder filminstruktøren Tomas Villum til at kvitte jobbet som vært på det svenske quizkoncept Primetime.

Tomas Villum stopper som quizvært Foto: Mogens Flindt

Flminstruktøren Tomas Villum bryder med quizshowet Primetime, som han blev hyret som vært på, da det svenske koncept gik i luften i Danmark i januar. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Tomas Villum har han valgt at sige op på grund af uenigheder om ansættelsesvilkårerne, som han først med måneders forsinkelse er blevet præsenteret for i kontraktform.

"Jeg kan bare sige, at kontrakten ikke indeholdt halvdelen af det, vi havde aftalt. Det er meget lousy, at de ikke overholder aftalen, og det er meget skuffende. Jeg er mildest talt i chok, og jeg føler mig meget dårligt behandlet," siger Tomas Villum til Ekstra Bladet.

Dansk landechef for Primetime, Richardt Funch, siger til Ekstra Bladet, at uoverensstemmelserne drejer sig om medejerskab, men han afviser, at Tomas Villum skulle være blevet stillet noget i udsigt, som ikke er blevet indfriet.

"Det er trist, at han vælger at forlade Primetime. Vi har været meget glade for hans indsats, men jeg er overrasket over og meget ked af, at han vælger at reagere på denne måde og bruger ordet snydt. Det er ikke det, der er sket, men den følelse kan man selvfølgelig godt have alligevel. Det respekterer jeg og anerkender også," siger Richardt Funch til Ekstra Bladet.

Det fremgår ikke, hvem der fremover skal være vært på quizzen.

Primetime meldte for nylig ud, at omkring 20.000 danskere dagligt deltager i aftenquizzen, der streames live via en app og giver deltagerne mulighed for en pengepræmie. Ifølge selskabet trækker Primetime i Sverige dagligt omkring 100.000 seere til på mobilen. Bag showet står firmaet Sventertainment, der bl.a. bygger forretningsmodellen på sponsorater.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere