MediaWatch

Sådan holder MediaWatch dig opdateret i sommerugerne

MediaWatch ændrer udgivelsesrytme de næste fem uger, hvor du får et dagligt nyhedsbrev med døgnets vigtiste medienyheder – og et fast sommerindslag.

Foto: PR/Watch Medier

Kære læser,

Juni er blevet til juli, og sommerferien er for nogle skudt i gang. Det betyder, at MediaWatch ændrer udgivelsesrytme de kommende uger og udkommer med ét frem for to daglige nyhedsbreve.

Vores ugentlige lørdagsnyhedsbrev MediaWatch Briefing udkommer som normalt hver lørdag.

I det daglige nyhedsbrev bliver du opdateret med døgnets vigtigste medienyheder – og du kan læse højde- og lavpunkter fra en række medieprofilers første halvår i sommerserien MediaWatchs Sommerbarometer.

Nyhedsbrevet lander i ugerne 27-31 i indbakken mellem kl. 10.00 og 10.30 på hverdage. Redaktionen er på pinden sommeren igennem – du fanger os på redaktion@mediawatch.dk eller tlf. 3330 8369.

Vi er tilbage med to daglige nyhedsbreve fra mandag den 5. august.

Med ønsket om en rigtig god sommer,

Redaktionen

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs