MediaWatch

Fintech-chef i Facebook holder dør på klem for at låne penge ud

Det er ikke utænkeligt, at Facebook i fremtiden kunne finde på at åbne for udlånsvirksomhed, fortæller Facebooks chef for datterselskabet Calibra.

Foto: Ritzau Scanpix/Loic Venance/AFP

Facebook har allerede løftet sløret for selskabets planer om at lave en virtuel valuta, Libra, og en såkaldt wallet, men det er slet ikke sikkert, at selskabet stopper der.

Det skriver Finextra.

Ifølge Kevin Weil, som er chef for Calibra, et datterselskab under Facebook som skal lave finansielle services, vil en eventuel succes for Calibra kunne åbne døren for flere finansielle services i Facebook.

"Hvis vi er succesfulde i arbejdet med at lave en wallet, som gør folk i stand til at indsætte penge sikkert og sende dem til enhver over hele verden, tror vi, at der over tid vil opstå en mulighed for at facilitere endnu flere finansielle services – man kunne forestille sig services som kredit," siger Kevin Weil til CNBC ifølge Finextra.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.

Bank ser problem for Facebooks nye kryptovaluta

Facebook vil lancere kryptovaluta til to milliarder brugere

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs