MediaWatch

Medie: SE arbejdede på at købe Telia

SE, der bl.a. ejer Stofa og Boxer, havde lavet due diligence på et køb af Telias danske forretning, men bestyrelsen satte i sidste ende foden ned, skriver Finans. (Rettet)

SE-boss Niels Dudahl overvejede at købe Telias danske forretning | Foto: PR/SE

Rettet kl. 13.13: Det fremgik tidligere af artiklen, at SE havde lavet due diligence på Telia. Finans har opdateret deres artikel, fordi der er usikkerhed om den del af forløbet. Derfor er det også taget ud af denne artikel.

Energiselskabet SE har været lun på at købe Tellias danske forretning og dermed gå ind på markedet for mobiltelefoni.

Det erfarer Finans.

Ifølge mediets oplysninger blev handlen ikke til noget, fordi energiselskabets bestyrelse vendte tommelfingeren ned.

Overfor Finans vil adm. direktør Niels Duedahl ikke kommentere det mulige opkøb.

"Jeg kan se muligheder i strategiske samarbejder eller yderligere konsolidering i markedet. Men vi har ingen konkrete planer," siger han, der i forvejen ejer fibernet i det sydlige Jylland.

Telia har flere gange indikeret, at man godt kunne finde på at sælge sin forretning i Danmark, der længe har været ramt af problemer med indtjeningen.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs