MediaWatch

Konkurrencemyndigheder forbereder granskning af Google

Det amerikanske justitsministerium vil undersøge Googles indflydelse på konkurrencen blandt digitale søgemaskiner i USA.

Foto: Alain Jocard / AFP / Ritzau Scanpix

Konkurrencemyndighederne i USA forbereder en undersøgelse af Googles andel af søgeannoncemarkedet i landet, og hvorvidt techselskabets dominerende position bryder med konkurrencelovgivningen. Det skriver Wall Street Journal på baggrund af anonyme kilder.

Justitsministeriet har over de seneste par uger taget tilløb til undersøgelsen. Bliver den faktisk igangsat, vil det være den anden undersøgelse af Google-ejeren, der også tidligere er blevet underlagt en større granskning af de amerikanske myndigheder. Dén undersøgelse blev lukket i 2013, uden der blev rejst krav om ændringer, men hvor Google ikke desto mindre frivilligt justerede dele af sin forretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs