MediaWatch

Viaplay flytter ind i Telmore-abonnement – andre flytter ud

Nordic Entertainment Group (NENT) skubber til udbredelsen af Viaplay i ny aftale med Telmore, der samtidig piller andre medietilbud af hylderne.

Foto: PR/Telmore

Nordic Entertainment Groups (NENT) streamingtjeneste Viaplay rykker ind på hylderne hos teleselskabet Telmore. Det oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

Viaplay bliver en del af Telmores Play-abonnement, hvor mobilselskabet lægger en række underholdningstilbud oven i det klassiske telefonabonnement. Den abonnementstype har omkring 200.000 Telmore-kunder valgt at gøre brug af.

"Vi glæder os over det nye samarbejde, der betyder, at Telmores kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, der tilbyder en lang række fantastiske underholdningsoplevelser med alt fra store aktuelle blockbusters til vores populære egenproduktioner af dansk drama og reality," siger Kenneth Krabbe, direktør for betalings-tv i Danmark hos NENT, i meddelelsen.

Samtidig med at Viaplay rykker ind i Telmore Play-pakkerne, ryger andre tjenester ud. Det drejer sig om streamingtjenesten C More, Nordisk Films Min Bio og Egmont Publishings digitale bladkiosk Flipp. De Telmore-kunder, der i dag har et abonnement, hvor en af de nævnte tjenester indgår, vil dog også have adgang til dem fremover, meddeler Telmore.

Ud over Viaplay består Telmore Plays tilbud af underholdning og indhold af HBO Nordic, Telmore Musik, TV 2 Play og Bookmate.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs