MediaWatch

Medstifter opfordrer til opslitning af Facebook

Én af medstifterne af Facebook er bekymret for Facebooks størrelse bl.a. efter opkøb i 2012 og 2014 og mener, at selskabet skal deles i flere bidder.

Foto: Justin Sullivan/AFP/Ritzau Scanpix

Facebook er blevet en mastodont med for stor magt, og stifter og topchef Mark Zuckerbergs magt overgår alle andres. Sådan lyder nogle af skudsmålene i et debatindlæg i New York Times fra Chris Hughes, der var med til at stifte Facebook.

Facebook-medstifteren mener bl.a., at selskabet med opkøbene af Instagram og Whatsapp i hhv. 2012 og 2014 er blevet for stor og dominerende. Han opfordrer derfor til, at Facebook splittes op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs