MediaWatch

Medie: Apple investerer flere hundrede millioner i ny spiltjeneste

Spilabonnementer kan blive en multimilliardforretning for Apple inden for få år, vurderer analytikere ifølge Financial Times.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

”Apple Arcade” er navnet på den nye gamingportal, som Apple løftede sløret for i sidste uge. Ifølge Financial Times er det ikke småbeløb, techgiganten vil kaste i det nye foretagende.

Ifølge avisens kilder tæt på forretningen vil Apple bruge flere hundrede millioner dollars på udviklingen af nye videospil til Apple Arcade, som skal være abonnementsdrevet i stil med selskabets også nyligt annoncerede streamingtjeneste Apple TV+, der skal tage kampen op mod bl.a. Netflix.

Analytikere forudser ifølge Financial Times, at abonnementer på videospil inden for få år kan blive en multimilliardforretning for Apple. Men der skal substantielle investeringer til, for at Apple kan etablere sig på spilmarkedet, skriver Financial Times.

Apple vil tage kampen op med Netflix og HBO

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs