MediaWatch

Medie: Apple investerer flere hundrede millioner i ny spiltjeneste

Spilabonnementer kan blive en multimilliardforretning for Apple inden for få år, vurderer analytikere ifølge Financial Times.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

”Apple Arcade” er navnet på den nye gamingportal, som Apple løftede sløret for i sidste uge. Ifølge Financial Times er det ikke småbeløb, techgiganten vil kaste i det nye foretagende.

Ifølge avisens kilder tæt på forretningen vil Apple bruge flere hundrede millioner dollars på udviklingen af nye videospil til Apple Arcade, som skal være abonnementsdrevet i stil med selskabets også nyligt annoncerede streamingtjeneste Apple TV+, der skal tage kampen op mod bl.a. Netflix.

Analytikere forudser ifølge Financial Times, at abonnementer på videospil inden for få år kan blive en multimilliardforretning for Apple. Men der skal substantielle investeringer til, for at Apple kan etablere sig på spilmarkedet, skriver Financial Times.

Apple vil tage kampen op med Netflix og HBO

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs