MediaWatch

Peytz & Co. overtager branding- og designbureau

Det digitale bureau og IT-hus Peytz & Co. har gjort plads på loftet til bureauet Loft37, som nu bliver en del af virksomheden. De to bureauer har også arbejdet sammen tidligere.

Foto: PR/Peytz

Webbureauet Peytz & Co. udvider forretningen med opkøbet af branding- og designbureauet Loft37, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Peyz & Co. begrunder opkøbet med behovet for at kunne have flere kompetencer i huset, herunder digitalt design, fordi virksomhedernes krav til de digitale løsninger bliver mere komplekse og ambitiøse.

"De har arbejdet bevidst og målrettet med design, der konverterer, og de har skabt ekstremt velfungerende løsninger for kunder som Novo Nordisk, 3shape, EDC og mange andre. Derfor er vi både stolte over og glade for at byde dem velkommen som en del af Peytz & Co.,” siger Christian Peytz fra Peytz & Co.

Omvendt ser det opkøbte bureau muligheder i at blive styrket på teknologi og dataudvikling.

"For et højt specialiseret branding- og design-bureau afføder den udvikling et behov for at komme tættere på teknik og kode. Ganske enkelt for at kunne skabe de rigtige resultater," siger Rasmus Michelsen fra Loft37 i meddelelsen.

De to bureauer har i forvejen kørt parløb på flere projekter og igennem længere tid arbejdet sammen om kunder som Fitness World, Erhvervsstyrelsen og CO industri, fremgår det.

Loft37 er flyttet ind på loftet hos Peytz, hvor de skal stå i spidsen for UX og design.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs