MediaWatch

Apple lancerer ny nyhedsapp

Apple News+ inkluderer over 300 forskellige blade og magasiner, der er tilgængelige i et samlet abonnement. Den nye nyhedsapp er indtil videre tilgængelig i USA og Canada.

Foto: Aly Song/Ritzau Scanpix

På et pressemøde mandag aften præsenterede Apple lanceringen af en ny nyhedsapp under navnet Apple News+, skriver Computerworld, der beskriver nyhedsappen som en "Netflix for nyheder, aviser, magasiner og blade". App'en samler nemlig et stort potpourri af nyheder fra etablerede medier.

Apple News+ inkluderer over 300 forskellige blade og magasiner, heriblandt kan man finde titler som Time, Variety, The New Yorker og National Geographic. Dertil er der inkluderede abonnementer til nyhedsmedier som bl.a. Los Angeles Times og Wall Street Journal. Alt sammen for 9,99 dollars.

Tjenesten gik i luften i USA og Canada mandag, mens den ventes at nå til Storbrittanien og Australien i efteråret 2019.

Apple annoncerede også en ny streamingtjeneste på pressemødet, der skal konkurrere med andre streamingtjenester som Netflix og HBO.

Mere fra MediaWatch

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Søndag satte TV 2 rekord i antal unikke brugere

Søndag bød for de danske nyhedsmedier på dækning af både Tour de France og skudepisode i Field’s. De opsigtsvækkende begivenheder afspejlede sig i den digitale trafik, hvor TV 2 satte ny rekord.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs