MediaWatch

Rapport: Bezos cementerer position som verdens rigeste

Amazons stifter og topchef øgede ifølge rapport fra analysehus sin formue med flere milliarder dollars sidste år. Også Facebooks stifters formue voksede.

Jeff Bezos. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Susan Walsh

Amazons stifter og topchef, Jeff Bezos, lagde i 2018 20 pct. til sin formue og øger dermed afstanden ned til nummer to på listen over verdens rigeste mennesker. Det skriver Finans med henvisning til en rapport fra analysehuset Hurun Research.

Jeff Bezos er ifølge rapporten god for 147 mia. dollars, svarende til 964 mia. kr. Det giver ham en førsteplads på listen med sikker afstand end til nummer to, Microsofts stifter Bill Gates. Han har ifølge Hurun Researchs rapport en formue på 96 mia. dollars.

På listen finder man også Facebooks stifter og topchef, Mark Zuckerberg. Selskabet har været sat under kritisk lys den seneste tid, men det afspejler sig ikke i topchefens formue. Den voksede i 2018 ifølge rapporten med 1 mia. dollars til 80 mia. dollars. Det giver Mark Zuckerberg en femteplads på listen.

Også Google stiftere, Sergey Brin og Larry Page, er at finde i top 10. De ligger placeret som nummer hhv. 8 og 10 med formuer på hhv. 54 og 53 mia. dollars.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs