MediaWatch

DMJX dropper udskældt digital panikdag

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har i dag testet det digitale matchmaking-system, der brød sammen under praktiksøgningen sidste efterår. Men der var problemer undervejs, og derfor vil næste ansøgningsrunde foregå uden det nye it-system.

Foto: /ritzau/Thomas Emil Sørensen

Det digitale matchmaking-system, der har erstattet den klassiske panikdag, hvor praktiksteder og journalistpraktikanter finder hinanden, er i dag blevet testet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Her opstod der til gengæld en del problemer, fremgår det af en række opslag på Twitter fra studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Og i sidste ende måtte Pia Færing, DMJX's praktikkoordinator, se sig slået og meddele de studerende, at praktiksøgningen i foråret ved foregå på klassisk vis ved fysisk fremmøde i Aarhus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs