MediaWatch

Watch Medier udnævner nyhedschef

Fra vor egen verden: Redaktør på EnergiWatch skifter rolle og tiltræder en nyoprettet stilling som nyhedschef for Watch Medier, der styrker den tværgående ledelse. Ny redaktør for EnergiWatch er fundet internt.

Foto: PR/Watch Medier

Watch Medier føjer flere kræfter til den tværgående ledelse, når redaktør på EnergiWatch, Søren Springborg, 1. april tiltræder en nyoprettet stilling som nyhedschef.

"Watch Medier er på få år vokset fra tre journalister til mere end 60 redaktionelle medarbejdere, og vi har mod på mere.  Det stiller krav til organisationen, og derfor udvider vi nu den redaktionelle ledelse med en nyhedschef, der skal være med til at sikre, at vi også i fremtiden kan have fokus på at udvikle vores journalistik," udtaler chefredaktør og direktør for Watch Medier, Anders Heering, om ændringen.

Søren Springborg, 40, er uddannet journalist og har siden lanceringen af EnergiWatch i 2013 stået i spidsen for mediet. Han har tidligere været reporter og leder af indsigtsgruppen på Berlingske Business. Som nyhedschef indgår han i den tværgående øverste ledelse, der ud over Anders Heering tæller redaktionschef Henrik Tüchsen, som Søren Springborg refererer til.

"Søren har som redaktør for EnergiWatch lang erfaring med redaktionel ledelse, Watch Mediers koncept og vores redaktionelle værdier. Han er samtidig en af landets bedste erhvervsjournalister og en rigtig god fyr, så jeg er sikker på, at han også bliver en stærk nyhedschef."

Udnævnelsen efterlader en ledig stol som redaktør på EnergiWatch, der overtages af Maz Plechinger. Han har siden 2015 været reporter samme sted.

Watch Medier udgiver i alt 11 abonnemensbaserede erhvervs- og nichemedier, herunder MediaWatch.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs