MediaWatch

Spotify svarer igen: Warners adfærd skader musikerne

Efter forvirring om licensrettigheder og en udskudt lancering i Indien vil Warner lægge sag an mod den svenske musikstreamingtjeneste, der nu svarer igen på kritik.

Foto: Kelly West/AP/Polfoto/arkiv

Tidligere i dag kunne det svenske medie Breakit berette, at Spotify skulle have været lanceret i Indien i slutningen af januar i år. Dog er lanceringen blevet udskudt på grund af en verserende tvist mellem den svenske musikvirksomhed og pladeselskabet Warner, der vil trække Spotify i retten for at afklare parternes forskellige synspunkter om en række rettighedsaftaler.

Ifølge Breakit vender Spotify nu tilbage med et svar til Warner. Her anklager Spotify Warner Music for at have løbet fra en tidligere aftale for at skade musikere, der ikke er i stald hos pladeselskabet, og for at hindre Spotify fra at konkurrere på det indiske marked, skriver Breakit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs