MediaWatch

Chefredaktør hos Denoffentlige fortsætter efter konkurs og under nyt ejerskab

Den hidtidige ejer og chefredaktør hos Denoffentlige fortsætter som chefredaktør, efter mediet i januar gik konkurs og siden blev opkøbt af ny ejer.

Foto: Screenshot

Denoffentlige blev begæret konkurs d. 7. januar. Et par uger senere blev alle aktiver købt af Media Group Denmark, og Nick Allenfoft, hidtidig chefredaktør og ejer af Denoffentlige, fortsætter på posten som chefredaktør efter ejerskiftet. Det oplyser onlinemediet på sin hjemmeside.

Den nye ejer forventer at udvikle en ny udgivelsesplatform til Denoffentlige, da ejeren ikke mener, mediets potentiale er indfriet. Det glæder Nick Allentoft, der ser frem til, at Media Group Denmark kan tilføre mediet en nødvendig fornyelse.

Den tidligere ejer havde dog et krav, hvis han skulle fortsætte som chefredaktør: De eksisterende medlemmer og deltagere på mediet skulle kunne fortsætte som om, der slet ikke havde været en konkurs. Dét krav har den nye ejer imødekommet.

"Vi ønsker at fortsætte mediet i respekt for det DNA, der har gjort det så stærkt gennem årene. Derfor er det naturligt, at vi inviterer alle til at fortsætte samarbejdet på samme vilkår som hidtil. Samtidig vil vi tilføre ny værdi og søge at gøre det endnu mere attraktivt at blive en del af Denoffentlige," siger Lars Vestergaard, direktør i Media Group Denmark, til Denoffentlige.

Media Group Denmark ejer og driver en række andre medier, hvor Denoffentlige nu bliver en del af porteføljen. Foruden Denoffentlige har selskabet senest opkøbt nichemediet esportsmagasinet.dk. Denoffentlige har eksisteret siden 2010.

Ny ejer af politisk netmedie: Vi kan få en fin forretning ud af Denoffentlige.dk

Denoffentlige.dk lever videre efter konkurs

Netmedie begæret konkurs 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs