MediaWatch

Ny ejer af politisk netmedie: Vi kan få en fin forretning ud af Denoffentlige.dk

Media Group Denmark, der beskæftiger sig med digital markedsføring og trafikoptimering, har mod på flere opkøb efter overtagelsen af det konkursramte netmedie Denoffentlige.dk, skriver direktør.

Godt to uger efter konkursen har netmediet om politik Denoffentlige.dk fået ny ejer. Selskabet Media Group Denmark, der beskæftiger sig med digital markedsføring og trafikoptimering, har overtaget aktiverne og taget skridtet ind på online mediemarkedet og ind i kampen om de digitale annoncekroner.

"Vi så et potentiale i denoffentlige.dk, som bedre kunne udnyttes i et mediehus med lidt større økonomiske muskler, end denoffentlige.dk tidligere har haft adgang til. Vi tror på, at vi kan udvikle forretningen på mediet, således at vi får et fint selvstændigt forretningsområde i vores egen virksomhed," skriver adm. direktør i Media Group Denmark, Lars Vestergaard, i et svar per mail til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs