MediaWatch

Denoffentlige.dk lever videre efter konkurs

Mediet, der blev begæret konkurs tidligere på måneden, har kurs mod en fortsat eksistens, efter aktiver i det konkursramte selskab er blevet købt af Media Group Denmark.

Denoffentlige.dk blev i begyndelsen af januar begæret konkurs, men mediet ser nu ud til at fortsætte med en ny ejer. Selskabets aktiver er nemlig blevet købt af Media Group Denmark, skriver Business24, der har delvis samme ejerkreds som Media Group Denmark.

Den nye ejer af aktiverne i Denoffentlige.dk vil drive mediet videre "tæt på sin nuværende form", fremgår det. Samtidig er Media Group Denmark i dialog med Nick Allentoft, stifter og adm. direktør af Denoffentlige.dk, om at tilknytte ham mediet i det nye ejerskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs