MediaWatch

Apple-topchef: Selskabets langsigtede sundhed har aldrig været bedre

Det kom ikke bag på Tim Cook, at markedet sendte Apple-aktien ned med et brag onsdag i sidste uge, siger han i interview med CNBC.

Foto: Ritzau Scanpix/Bebeto Matthews

Apples voksende økosystem af enheder og serviceydelser er sandsynligvis undervurderet af "nej-sigere" på Wall Street.

Sådan lyder det fra Apples administrerende direktør, Tim Cook, i et interview med CNBC tirsdag.

Onsdag i sidste uge overraskede en nedjustering fra den amerikanske teknologigigant investorerne, der efterfølgende sendte selskabets aktie ned med 10 pct. på børsen den efterfølgende dag.

Ifølge mediet frygtede investorerne også, at økonomiske udfordringer i Kina, som følge af handelskrigen i USA, kunne føre til et kinesisk boykot af Apples produkter. Det har Tim Cook efterfølgende afvist.

I interviewet med CNBC fortæller Apples topchef også, at markedets reaktion efter nedjusteringen ikke overraskede ham.

"Jeg bliver aldrig overrasket af markedet for at være ærlig, for jeg mener, at markedet er ret følelsesbetonet på kort sigt."

"Vi tænker på det langsigtede, og når jeg ser på selskabets langsigtede sundhed, har den aldrig været bedre. Produktporteføljen har aldrig været bedre. Økosystemet har aldrig været stærkere," lyder det blandt andet fra Tim Cook.

Tirsdag sluttede Apples aktie 1,9 pct. højere i 150,75. Dermed er der stadig et lille stykke op til kursen fra før nedjusteringen, der dengang lød på 157,92

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs