MediaWatch

Netmedie begæret konkurs

Onlinemediet denoffentlige.dk er taget under konkursbehandling og stopper med at udkomme efter otte år. "Det er en rædselsfuld situation," lyder det fra stifter og redaktør.

Efter tre måneders behandling har Sø- og Handelsretten nu besluttet at begære mediet denoffentlige.dk, der udgives af Allentoft Holding ApS, konkurs. Det oplyser mediets stifter og ejer, Nick Allentoft, på mediets hjemmeside.

Denoffentlige.dk har eksisteret siden 2010 og har gennem årene formidlet historier og artikler om den offentlige sektor. Ifølge mediets oplysninger har det omkring 10.000 modtagere af dets daglige nyhedsbrev og over 100.000 læsere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs