MediaWatch

Schibsted-ejet tjeneste går i luften i Danmark

Med en række samarbejder på plads rykker Schibsted-ejet sammenligningstjeneste for lån ind i Danmark.

Svenske Lendo, der tilbyder lånesammenligninger og er ejet af det norske medieselskab Schibsted, bliver lanceret i Danmark. Det skriver Børsen.

"Lendos mission er at ændre magtbalancen på lånemarkedet, så det bliver kunderne, som står stærkest. Det gør vi ved at skabe transparens på lånemarkedet og indirekte skærpe konkurrencen mellem bankerne. Vores ambition er, at ingen skal være i tvivl, om de har fået den bedst mulige aftale," siger Johan Malmsten, landechef for Lendo i Danmark, til Børsen.

Tjenesten er i forvejen tilgængelig i Sverige, Norge og Finland. I Danmark går Lendo i luften med Basisbank, Nordea, Resurs Bank, Nordea og L'Easy som samarbejdspartnere.

Norske Schibsted varslede sidste år, at selskabet vil dele sig i to. Det vil bl.a. betyde, at medieaktiviteterne, som bl.a. omfatter VG, Aftonbladet og Svenske Dagbladet, vil fortsætte i det nuværende Schibsted, mens bl.a. rubrikannonceaktiviteterne bliver udskilt i et nyt selskab.

Norsk medieselskab deler sig op i to 

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs