MediaWatch

Sådan holder MediaWatch dig opdateret i juledagene

Hen over jul og nytår udkommer MediaWatch en smule anderledes end normalt – men bare rolig, vi vil stadig opdatere dig om stort og småt fra mediebranchen.

Foto: PR-foto

Selvom julen står for døren, drosler MediaWatch ikke helt ned for dækningen af mediebranchen.

Lørdag d. 22. december udkommer – som sædvanligt – det ugentlige nyhedsbrev, Ugen i mediebranchen, med overblikket over den forgangne uge.

Juleaftensdag samt 1. og 2. juledag, det vil sige d. 24., 25. og 26. december, holder de daglige nyhedsbreve pause og udsendes ikke.

Torsdag d. 27. og fredag d. 28. december er vi tilbage i arbejdstøjet og udsender et enkelt dagligt nyhedsbrev. Det sker kl. 11.

Lørdag d. 29. december udkommer den ugentlige opsamling på ugens historier, som bliver det sidste nyhedsbrev fra os i 2018. Mandag d. 31. december og tirsdag d. 1. januar udsender vi ingen nyhedsbreve.

Onsdag d. 2. januar er vi tilbage for fuld kraft.

Vi siger tak til læsere og andre interesserede for i år og ser frem til 2019. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår,

MediaWatch

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs