MediaWatch

Infomedia opsiger fem medarbejdere

Analyseselskabet har opsagt fem medarbejdere. Det sker som en konsekvens af, at Infomedia ikke har nået sine omsætningsmål, siger direktør.

Foto: Screenshot fra Infomedia.dk

Analyse-virksomheden Informedia har opsagt fem medarbejdere. Det bekræfter selskabets direktør, Thomas Vejlemand, over for Dansk Markedsføring.

"Der er tale om en omstrukturering i salg og måden, hvorpå vi arbejder med produktudvikling. Det er en reaktion på, at vi ikke når vores omsætningsmål. Derfor laver vi nogle nye tiltag, som vil styrke os i forhold til i 2019," siger han til Markedsføring.

Ifølge mediet har Infomedia i de seneste år gennemgået en stor transformation og er gået fra primært at have beskæftiget sig med medieovervågning til i dag også at levere analyser og indsigter.

Informedia har knap 200 ansatte og er ejet ligeligt af JP/Politikens Hus og Berlingske Media.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs