MediaWatch

Altinget-ejer afviser salgsplaner efter flytning til Cypern

Altinget-gruppen har siden februar været placeret i et cypriotisk selskab, som ejer Rasmus Nielsen stiftede i begyndelsen af året. Det handler bl.a. om, at Altinget har en europæisk vækststrategi, lyder det fra Rasmus Nielsen, der samtidig afviser overvejelser om salg.

Altinget med Rasmus Nielsen i spidsen modtog i 2015 Publicistklubbens Public Servicepris (foto) - i begyndelsen af året modtog han desuden Den Berlingske Fonds Journalistpris på 100.000 kr. | Foto: Ritzau Scanpix/Sophia Juliane Lydolph

Det er snart et år siden, at stifter, formand og ejer af Altinget-koncernen, Rasmus Nielsen, rykkede teltpælene op og flyttede fra Danmark til Cypern.

I samme ombæring er det ultimative ejerskab af livsværket Altinget rykket med. Siden februar har det danske koncernselskab Rasmus Nielsen Holding, som omfatter Altinget, Altinget.se, Mandag Morgen og Grønbechs Hotel, ligget i et nyt cypriotisk selskab, Alrow Media Limited.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs