MediaWatch

Twitter belønnet for gode resultater - men brugertal skuffer

Mens top- og bundlinjen voksede mere end forventet, skuffede væksten i antallet af månedlige brugere hos Twitter i tredje kvartal. Regnskabet har givet medvind i markedet.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Matt Rourke

Det sociale medie Twitter leverede pæne resultater i tredje kvartal, hvor både omsætning og overskud var bedre end ventet i markedet.

Til gengæld måtte selskabet igen se antallet af aktive brugere skuffe i forhold til markedets forventninger.

Twitter omsatte i tredje kvartal for 758,1 mio. dollar mod ventet 701,3 mio. dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Den justerede indtjening per aktie endte på 21 cent mod ventet 14 cent blandt analytikerne, men til gengæld skuffede det gennemsnitlige antal af månedlige brugere ved at ramme 326 mio. mod ventet 330 mio.

For fjerde kvartal venter Twitter et justeret driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) på 320-340 mio. dollar. Det rammer meget godt analytikernes forventninger, der inden regnskabet lød på 332,3 mio. dollar.

I tredje kvartal hentede Twitter et driftsresultat på 295,4 mio. dollar.

Investorerne belønner umiddelbart de gode resultater i kvartalet. Twitter-aktien stiger kort efter regnskabet med 12,6 pct. til 31 dollar i det amerikanske formarked.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs