MediaWatch

Mediehusene Midtjylland får pris for personaliserede nyheder

Selskabet bag bl.a. Herning Folkeblad er blevet hædret for sit arbejde med at personalisere nyheder til brugerne.

Mediehusene Midtjylland, der bl.a. står bag Herning Folkeblad og Midtjyllands Avis, er blevet præmieret med en pris ved Digital Communication Awards. Det skriver Markedsføring.

Prisen er givet i kategorien bedste datadrevne digitale transformation i mediebranchen for medieselskabets arbejde med kunstig intelligens og personaliserede nyheder. Arbejdet betyder, at brugere bliver præsenteret for indhold på hjemmesiden og i nyhedsbreve, som baserer sig på brugernes hidtidige adfærd.

"Dette projekt er vores vej ind i den digitale nyhedsverden. Vi har gjort nyhedsformidlingen individuel, datadrevet og baseret på kunstig intelligens. Denne løsning er designet til at styrke vore kundetilbud ved at fokusere på øget relevans i vore tilbud, så vi på forkant kan øge tilfredsheden hos vores kunder," siger Alex Nielsen, adm. direktør for Mediehusene Midtjylland, til Markedsføring.

Løsningen er udviklet i samarbejdet med EG Digital Solutions.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs