MediaWatch

Kristeligt Dagblad går i luften med nyhedsrobot til Messenger

Mediet vil levere fem nyheder dagligt til brugere via Facebooks beskedtjeneste og skriver sig dermed ind i rækken af medier, der har en nyhedsrobot.

Foto: PR/Kristeligt Dagblad

Kristeligt Dagblad føjer sig til rækken af danske medier, der vil servere nyheder via Facebooks beskedapp Messenger. Det skriver mediet i en pressemeddelelse.

Den nye nyhedsrobot vil sende fem udvalgte artiklerne ud til brugerne én gang dagligt på et tidspunkt, som brugerne selv kan bestemme. Robotten kan desuden besvare simple spørgsmål og vil ifølge Kristeligt Dagblad være en ekstra indgang til mediets redaktion og kundeservice.

"Kristeligt Dagblad gør i forvejen en meget stor indsats for at lytte til vores brugere og være tilgængelige for spørgsmål. Dette initiativ er endnu en måde at række ud på til læserne, der hvor de er i en digital virkelighed," udtaler Erik Bjerager, Kristeligt Dagblads adm. direktør og ansv. chefredaktør, i meddelelsen.

Ud over nyhedsrobotten præsenterer mediet også et nyt nyhedsbrev, som har premiere i dag. Det har fokus på digitale fortællinger rundt om i mediebranchen og vil udkomme ugentligt.

Blandt de andre danske medier, der har lanceret nyhedsrobotter via Messenger, er DR Nyheder, Altinget og Børsen.

Medierne på Messenger: ”Det handler om at træde varsomt for ikke at genere brugerne” 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs