MediaWatch

Bjarne Corydon får plads i Netdoktors bestyrelse

Netdoktor Medias nye ejer, svenske Bonnier, har allerede sat sit præg på selskabets bestyrelse, hvor tre mænd fra koncernen – blandt andre Børsens direktør – har taget plads.

Bjarne Corydon, adm. direktør og ansv. chefredaktør for Børsen og nu også medlem af Netdoktor Medias bestyrelse. | Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Den svenske mediekoncern Bonnier oplyste i går, at den har købt alle aktierne i selskabet Netdoktor Media. Og bestyrelsespladserne i selskabet er blevet fordelt i koncernen, fremgår det af en registrering i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

Formand for Netdoktors bestyrelse er nu Fredrik Andersson, der er chef for Bonniers aktiviteter inden for healthcare. Han er desuden bestyrelsesformand for det danske datterselskab Børsen Associated Media, der blandt andet favner Dagens Medicin.

De to andre bestyrelsesposter tilhører nu Karmo Kaas-Lutsberg, direktør for Bonniers Business-to-Business-division og formand for Dagbladet Børsens bestyrelse, og Bjarne Corydon, adm. direktør for Børsen, der har Bonnier som hovedejer.

Ud af bestyrelsen er trådt de hidtidige ejere Clin Jamie Brammer, Rikke Harriet Esbjerg og Mikael Vissing Jakobsen. Rikke Harriet Esbjerg er fortsat adm. direktør og chefredaktør for Netdoktor Media.

Netdoktor Media opnåede i 2017 et overskud før skat på 2,1 mio. kr. Egenkapitalen var ved årets udgang 2,7 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs