MediaWatch

Nyt værktøj fortæller dig hvor meget tid du bruger på Youtube

Den Google-ejede videoplatform har lanceret en ny funktion, som gør det muligt at se, hvor lang tid man har brugt på tjenesten. Det er et led i en ny "digital trivsel"-kampagne.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Patrick Semansky

Youtube har den seneste uge udrullet et nyt værktøj, der oplyser tjenestens brugere om, hvor lang tid de bruger af deres liv på videotjenesten. Det skriver Politiken på baggrund af en artikel i Variety.

Det er en del af den Google-ejede tjenestes nye kampagne med fokus på digital trivsel, som giver brugerne "nye værktøjer, de kan bruge til bedre at forstå deres tech-forbrug og til at fokusere på det, der er vigtigst, og frakoble, når der er behov for det", oplyste Youtube i et blogindlæg i sidste uge.

Ud over et værktøj, der viser, hvor længe du har set videoer på platformen, har Youtube nu også implementeret en service, der gør det muligt at sætte alarmer og andre påmindelser om, hvornår det kan være på tide at tage en pause fra videoerne.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs