MediaWatch

Dansk app for tilbudsaviser køber norsk konkurrent

Selskabet bag populær tilbudsavis-app køber sin største konkurrent i Norge for to-cifret millionbeløb.

Foto: Ritzau Scanpix/Jakob Jørgensen

650.000 forbrugere benytter i dag appen Etilbudsaviser, som det danske selskab Shopgun står bag. Det tal står dog til at vokse til over 1 million, efter selskabet har offentliggjort købet af dets største konkurrent i Norge, Mattilbud.

Det skriver Børsen.

Etilbudsavis er en digital platform, der giver forbrugere mulighed for at læse tilbudsaviser, søge efter tilbud, få inspiration og at planlægge indkøbene.

"Vi skal videre med vores setup, så vi kan tilbyde endnu mere end i dag. På sigt vil vi gerne udvikle os til at være en slags produkternes Spotify. Det, vi i dag tilbyder, svarer måske til popmusikken på Spotify, men der er jo også mange andre genrer," siger medstifter og direktør Christian Birch til Børsen.

Prisen for opkøbet er ikke offentliggjort, men ifølge Børsen er der tale om et to-cifret millionbeløb i norske kr.

Shopgun er ejet af dets to stiftere Christian Birch og Morten Bo Rønsholdt, Jack Tolbo, direktør i selskabet, samt Karsten Ree Holding og Frank Ludvigsen, tidligere direktør for Den Blå Avis.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs