MediaWatch

Dansk app for tilbudsaviser køber norsk konkurrent

Selskabet bag populær tilbudsavis-app køber sin største konkurrent i Norge for to-cifret millionbeløb.

Foto: Ritzau Scanpix/Jakob Jørgensen

650.000 forbrugere benytter i dag appen Etilbudsaviser, som det danske selskab Shopgun står bag. Det tal står dog til at vokse til over 1 million, efter selskabet har offentliggjort købet af dets største konkurrent i Norge, Mattilbud.

Det skriver Børsen.

Etilbudsavis er en digital platform, der giver forbrugere mulighed for at læse tilbudsaviser, søge efter tilbud, få inspiration og at planlægge indkøbene.

"Vi skal videre med vores setup, så vi kan tilbyde endnu mere end i dag. På sigt vil vi gerne udvikle os til at være en slags produkternes Spotify. Det, vi i dag tilbyder, svarer måske til popmusikken på Spotify, men der er jo også mange andre genrer," siger medstifter og direktør Christian Birch til Børsen.

Prisen for opkøbet er ikke offentliggjort, men ifølge Børsen er der tale om et to-cifret millionbeløb i norske kr.

Shopgun er ejet af dets to stiftere Christian Birch og Morten Bo Rønsholdt, Jack Tolbo, direktør i selskabet, samt Karsten Ree Holding og Frank Ludvigsen, tidligere direktør for Den Blå Avis.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ITWatch.

Mere fra MediaWatch

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs