MediaWatch

Mediano vil tage næste skridt mod at være "en solid, troværdig arbejdsplads"

Sportsmediet Mediano er i dialog med Dansk Journalistforbund om en overenskomst, "som passer til en ny medievirkelighed," siger chefredaktør. Mediet forsøger sig desuden med finansiering via crowdfunding.

Foto: Screenshot fra Mediano.nu.

Tre ansatte, fire freelancere og en række faste eksperter. Det er status på arbejdsstyrken hos mediet Mediano, der siden 2016 har beskæftiget sig med først fodbold, og siden har udvidet til blandt andet cykling og håndbold i primært podcastformat.

Og nu kan de journalistiske medarbejdere se frem til at blive dækket af en overenskomst. Det er i hvert fald Medianos mål at indgå en overenskomst med Dansk Journalistforbund fra årsskiftet, fortæller Peter Brüchmann, chefredaktør og medejer hos Mediano.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs