MediaWatch

Eurosport indgår samarbejde med nichesite om cykelsport

Eurosport og sitet Feltet.dk har indgået nyt samarbejde, som skal give cykelsportsglade danskere mulighed for at opleve sporten gennem en kombination af de to mediers metier.

Foto: /ritzau/Scanpix/AP/Christophe Ena

I et nyt samarbejde mellem Discoverys Eurosport og feltet.dk bliver sidstnævnte nu Eurosports officielle nyhedsportal for cykelsport. Det skriver Feltet.dk i en meddelelse på sin hjemmeside.

Konkret betyder det, at man fremover vil kunne tilgå nichemediet direkte fra cykelsektionen fra eurosport.dk, ligesom flere videoklip vil være integreret. Feltet.dk er i dag blandt de største cykelsites i Norden med dækning af både større og mindre cykelløb.

"Feltet.dk tilbyder i forvejen brugerne de bedste og mest dybdegående analyser fra Danmarks største cykelekspert, Emil Axelgaard, og det er perfekt at kunne krydre det med en masse lækker video med nogle af landets bedste cykelsportkommentatorer, Thomas Bay og Brian Holm fra Eurosport. Dermed har vi hele pakken, så Feltet.dk og Eurosport bliver Danmarks Home of Cycling," fortæller chefredaktør for Feltet.dk, Jesper Johannesen, i meddelelsen.

Anders Antonsen, COO i Discovery Networks Danmark, har store forventninger til det nye samarbejde.

"Eurosports stærke rettigheder kombineret med Feltet.dks solide journalistiske dækning af cykelsporten er i vores optik den perfekte kombi til den ultimative digitale platform til det danske cykelpublikum. Vi har derfor også store forventninger til samarbejdet, som vil give de danske cykelfans en helt unik second screen-oplevelse, når de følger de store cykelløb på vores kanaler," siger han i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs