MediaWatch

Heartbeats udvider paletten med talkshow

Vært på Radio24syv's populære sladdermagasin "Det, vi taler om" har slået pjalterne sammen med det digitale medieselskab Heartbeats og lancerer online talkshow.

Sammen med Le Gammeltofts Heartbeats skal Ditte Okman, kendt fra "Det, vi taler om" på Radio24syv, stå i spidsen for programmet "Uvending", hvor der i hver online udsendelse er inviteret en ny gæst ind til en ærlig snak om livets op- og nedture. Det skriver Heartbeats i en pressemeddelelse.

"Med 'Uvending' har vi insisteret på at lave nogle interviews, hvor seeren faktisk får noget. Også det, der gør nas - og det, der ikke er pænt. Men også alt det, der faktisk har gjort vores gæster til fucking rockstjerne i deres liv. Jeg håber, at folk vil kigge med. Og jeg håber virkelig, at folk vil føle sig inspireret," siger Ditte Okman i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs