MediaWatch

Twitter går i gang med at fjerne millioner af følgere

Millioner af falske følgere, som der ikke gemmer sig rigtige mennesker bag, vil blive slettet fra brugeres følgerskarer over den kommende tid.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Matt Rourke

Det sociale medie Twitter vil rydde god og grundigt op i falske konti på tjenesten og vil fjerne millioner af profiler fra brugernes følgerskarer. Det skriver New York Times.

Twitters hovedrengøring kommer, efter New York Times i januar afdækkede, hvordan selskaber, berømtheder og andre profiler på Twitter havde massevis af falske følgere, som der ikke gemte sig rigtige mennesker bag. Det fik siden flere amerikanske myndigheder op af stolene, og nu går Twitter så selv i aktion for at give mere præcise tal for, hvor mange rigtige mennesker der følger profilerne på platformen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs