MediaWatch

Vinderne af årets Anders Bording-priser er fundet

Danske Mediers hæderspris til specialmedier blev uddelt fredag, hvor to gange undersøgende journalistik blev hædret og en særpris uddelt.

Screenshot fra Danwatch.dk
Foto: Screenshot fra Danwatch.dk

Tre medier er fredag blevet tildelt årets Anders Bording-priser, som er Danske Mediers hæderspriser til specialmedier. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Modtageren af Medieprisen 2018 er Danwatch. I begrundelsen lyder det, at Danwatch har skabt "et uafhængigt, undersøgende medie med fokus på ansvar i den globaliserede økonomi og for at have vist nye veje for, hvordan journalistik kan finansieres og skabes i samarbejde med andre medier."

Årets journalistpris er gået til Ingeniør-journalisterne Steffen McGhie og Magnus Bredsdorff, "for at sætte en national dagsorden med fremragende undersøgende journalistik om det stærkt forsinkede og fordyrede signalprojekt til danske jernbaner," lyder det i pressemeddelelsen, der oplyser, at en særpris er tildelt Videnskab.dk for mediets evne til at få unge til at interessere sig for forskning og have højnet niveauet for dansk videnskabsjournalistik.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere