MediaWatch

De Correspondent rejser kapital til international ekspansion

Det hollandske medie har hentet kapital fra bl.a. Ebay-stifters fond. Pengene skal bruges til international ekspansion med engelsksproget medie.

Pierre Omidyars Omidyar Networks er blandt investorerne hos De Correspondent. | Foto: Ritzau Scanpix/AP

Det hollandske medie De Correspondent vil udrulle en international, engelsksproget udgave efter en kapitalindsprøjtning. Det skriver Medietrends med henvisning til et blogindlæg fra De Correspondents adm. direktør Ernst-Jan Pfauth.

Mediet har i alt rejst 1,8 mio. dollar, svarende til 11,3 mio. kr., til den internationale ekspansion. Senest har Omidyar Network, som Ebay-stifteren Pierre Omidyar står bag, spyttet 950.000 dollar i kassen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs