MediaWatch

Føljeton vender minus til plus i tredje leveår

Medieselskabet lagde sidste år to års underskud bag sig. Ambitionen er at lægge betydeligt flere abonnenter til den eksisterende forretning for at kunne knopskyde med nye, målrettede medieinitiativer. Det første lanceres i efteråret.

Foto: Screenshot

Efter underskud i sine to første leveår kan onlinemediet Føljeton præsentere et positivt resultat af bestræbelserne i 2017. Således viser selskabets årsregnskab et overskud på 400.000 kr.

Overskuddet er en væsentlig forbedring i forhold til året forinden, der bød på et underskud på lige under 1,2 mio. kr. Føljeton oplyser ikke omsætning, men bruttofortjenesten gik frem i 2017 til 2,25 mio. kr. fra en negativ bruttofortjeneste på cirka 880.000 kr. året før. Personaleomkostningerne steg betydeligt fra 300.000 til 1,8 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs