MediaWatch

Seks er nomineret til årets Anders Bording-priser

Når årets Anders Bording-priser uddeles i juni, er seks medier nominerede specielmedier i spil til to priser. Derudover skal der også uddeles en specialpris.

Seks nominerede fordelt på to kategorier er med i opløbet om at vinde dette års udgave af Anders Bording-priserne. Det skriver Danske Medier.

Til Journalistprisen er de nominerede Karsten Østergaard og David Rebouth fra Fagbladet 3F "for afsløringer i forbindelse med udbuddet af den nye Storstrømsbro", Steffen McGhie og Magnus Bredsdorff fra Ingeniøren "for dækning det fordyrede af forsinkede signalprojekt på jernbanerne" og endelig Ronja Pilgaard fra Kommunen.dk "for afdækning af Tvinds sociale pengemaskine".

De tre nominerede til Medieprisen er Fagbladet FOA, Danwatch og Ingeniørens Tech Relations, der er selskabets PR-bureau.

Derudover uddeles en specialpris. Her er vinderen fundet, men den vil først blive afsløret 8. juni, hvor de to andre priser også uddeles ved et arrangement på Københavns Rådhus.

Sidste år vandt Uniavisen Medieprisen, mens Journalistprisen gik til Asger Havsteen Eriksen, Morten Halskov og Asger Westh fra Fagbladet 3F. Derudover modtog Altinget Særprisen.

Anders Bording-priserne er blevet uddelt siden 1964 og fokuserer på landets specialmedier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs