MediaWatch

Fra "svært at forstå" til "ikke helt tosset": Medieudspil deler vandene på Twitter

Mens Berlingske Medias topchef ser gode takter i VLAK-regeringens udspil, mener bl.a. David Trads, at logikken er svær at forstå. Vi har samlet et udsnit af de umiddelbare reaktioner på det netop præsenterede medieudspil.

Kulturminister Mette Bock (LA) præsenterede regeringens medieudspil ved et pressemøde kl. 13. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

En ny pulje til distrikts- og ugeaviser, momsfritagelse for digitale medier, lukning af FM-båndet senest i 2021 og en ny delvist reklamefinansieret tv-kanal. Det er blandt forslagene i regeringens netop offentliggjorte medieudspil, der skal strække sig over fem år i stedet for de fire år, som har været kutyme hidtil, hvis det står til kulturminister Mette Bock (LA) og resten af regeringen.

Dertil kommer de tidligere erfarede forslag om at skære en tredjedel af Radio24syv og skære 10 pct. af TV 2 Regionerne – samt de allerede udmeldte og vedtagne 20 pct. nedskæringer i DR, fremgår det af det samlede udspilskatalog, der har været undervejs i godt et år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs