MediaWatch

MTG udvider med live sport på Viafree

Udvalgte kampe bl.a. fra den spanske og italienske topliga i fodbold skal få flere seere til MTG's gratis, annoncefinansierede streamingtjeneste.

MTG spiller ud med live sport på Viafree fra onsdag aften | Foto: PR/MTG Danmark

MTG opruster i kampen om streaming-seerne og udvider med live sport på den annoncefinansierede streamingtilbud Viafree. Det skriver tv-koncernen i en pressemeddelelse.

Blandt de nye indholdstilbud er udvalgte live kampe fra den spanske fodboldturnering La Liga, italienske Serie A samt britiske The Championship. Også håndbold fra Champions League, basketball og e-sport skal være med til at trække flere seere til Viafree.

”Vi har stor succes med vores indholdsstrategi for Viafree, senest med Klassikere som Beverly Hills 90210, Melrose Place og Dollars. Nu tager vi næste skridt, og tilføjer en bred vifte af sportsprogrammer og live sport til Viafrees mange brugere,” siger Anders Oliver Andersen, der er digital direktør i MTG Danmark, der ud over TV3-kanalerne også driver den abonnementsbaserede streamingtjeneste Viaplay samt den gratis, annoncefinansierede pendant Viafree.

Ud over live sport får den nye indholdskanal også magasinprogrammer og sportsdokumentarer på programmet, skriver MTG.

Viafree.dk havde i marts godt 331.000 brugere og mere end 7 mio. sidevisninger og 2,6 mio. besøg ifølge Dansk Online Index.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs