MediaWatch

Nyt lokalmedie begynder på Frederiksberg og vil udvide i løbet af et år

Nyt medieselskab står bag nyt lokalmedie på Frederiksberg. Planen er at udrulle et lignende medie andetsteds i Hovedstadsområdet inden for det næste år.

Anders Reinholdt Jonassen og Lars Degnbol ejer og driver Wemedia. | Foto: PR/Wemedia

Wefrb.dk er navnet på et nyt lokalmedie om Frederiksberg, der er gået i luften i dag. Mediet udgives af selskabet Wemedia, der ejes og drives af Anders Reinholdt Jonssen, der er chefredaktør for mediet, og Lars Degnbol.

Forretningsmodellen for Wefrb.dk baserer sig på bannerannoncering og advertorials og på lidt længere sigt samarbejder med influenter, altså profiler på sociale medier. Indholdet vil have fokus på kultur og livsstil, mens mediet vil holde sig fra eksempelvis politisk dækning.

"Vi vil inddrage borgere, butikker og generelt det lokale liv til at skabe et site fyldt med gode ting, man kan lave i sin fritid og bruge sit lokalområde til. Derfor kommer vi primært til at fokusere på kultur- og livsstilsstof," udtaler Anders Reinholdt Jonssen i en pressemeddelelse.

Planen er med tiden, at Wemedia skal stå bag lignende lokalmedier i andre byer og områder. Anders Reinholdt Jonssen oplyser, at målet er at udvide til et af brokvartererne i København inden for et år og derefter til andre dele af København og andre større byer i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs