MediaWatch

Vice Medias grundlægger og topchef træder tilbage

Efter mere end 20 år i spidsen for Vice træder adm. direktør og stifter, Shane Smith, tilbage og sætter sig i stedet for bordenden i bestyrelsen. Hans afløser er allerede fundet.

Siden Vice Media blev grundlagt i 1994 som et printmagasin med rødder i det amerikanske punkmiljø, har stifteren Shane Smith også stået i spidsen for selskabets strategiske og forretningsmæssige linje som adm. direktør. Nu træder han tilbage for i stedet at varetage posten som bestyrelsesformand. Det skriver Vice Media i en pressemeddelelse.

Hans afløser på posten som adm. direktør er hentet hos det amerikanske tv-netværk A+E i skikkelse af Nancy Dubuc, der for nyligt forlod tv-selskabet efter godt 20 år. Hun har gennem flere år haft et relativt tæt forhold til Vice bl.a. som ansvarlig for at varetage A+E's investering i mediet i 2015 og som en del af bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs