MediaWatch

Dating.dk mangedoblede overskuddet i 2017

Datingselskabet, som bl.a. er ejet af Freeway, næsten femdoblede overskuddet i 2017 efter bl.a. et stort fald i personaleomkostningerne.

Foto: Helle Arensbak/Polfoto

Datingselskabet Dating.dk vendte tilbage til tocifret millionoverskud i 2017 efter to år med mere beskedne plusser på bundlinjen. Overskuddet landede på 13,4 mio. kr. – det er tæt på en femdobling i forhold til året forinden og det bedste resultat siden 2013.

Selskabet oplyser ikke sin omsætning, men bruttofortjenesten fik et pænt nøk opad. I 2017 landede den på 19,7 mio. kr. mod 12,2 mio. kr. året forinden. Overskuddet blev også hjulpet godt på vej af lavere personaleomkostninger. Den regnskabspost faldt fra 5,6 mio. kr. i 2016 til 2,4 mio. kr. i 2017. Det gennemsnitlige antal beskæftigede medarbejdere faldt fra 11 til 3.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs