MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Når danskerne betaler for at se "Stranger Things" og meget andet på Netflix, så er det også rimeligt at Netflix betaler tilbage og investere mindst 5 pct. af kronerne i dansk indhold, mener Socialdemokraterne | Foto: Scanpix Ritzau/AP/Netflix

Vi står på tærsklen til weekenden - der tilmed er den sidste, inden vi officielt rykker videre ind i foråret i næste uge. Oven på den umådeligt positive udsigt er MediaWatch klar til at præsentere dig for ugens vigtigste historier fra Mediedanmark.

Det var også med de positive briller på, at aviskoncernen North Media torsdag offentliggjorde sit regnskab for 2017. Fremgang var der på både top- og bundlinje, hvor sidstnævnte efter flere år i rødt vendte tilbage i rødt med et plus på 28 mio. kr. - takket være gode afkast på værdipapirer samt forbedret salg i distributionsgrenen FK Distribution, efter krisen i Postnord har sendt flere store kunder i armene på distributionsselskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs