MediaWatch

Gaffa flytter prisuddeling fra DR til Facebook og Youtube

Musikmediets årlige prisuddeling skifter fra flow-tv til online-transmittering bl.a. på grund af nye tekniske muligheder.

Musikmediet Gaffa afholder torsdag den årlige prisuddeling Gaffa-Prisen, og det vil blive transmitteret på Facebook og Youtube. Det oplyser Gaffa i en pressemeddelelse.

Showet har siden 2014 været vist på DR3, og tidligere har TV 2 Zulu transmitteret prisuddelingen. Men nu vil Gaffa altså selv stå for transmissionen via Facebook og Youtube.

Ifølge mediet handler beslutningen bl.a. om DR's varslede lukning af DR3 som flow-kanal. Producent af Gaffa-Prisen er fortsat STV.

"Torsdag d. 22. februar kl. 20-22 flytter Gaffa-Prisen fra flow-tv til direkte transmission på Facebook og Youtube, som er de medier, hvor den unge målgruppe bruger mest tid. Det er lanceringen af Facebook Live og Youtube Livestream, som inden for kort tid har gjort det muligt at gennemføre store tv-transmissioner uden brug af de traditionelle tv-kanaler," skriver Gaffa i pressemeddelelsen.

Gaffa-Prisen blev uddelt første gang i 1991.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere